Site-ul www.Onlybrands.ro, este proprietatea SC Genstar International SRL inregistrat in Constanta, J13/1308/2011, CUI/CIF: RO 28605673.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Onlybrands isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita „Termeni si conditii”.

Onlybrands garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzionline, informare), pe site-ul Onlybrands.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Onlybrands este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Onlybrands sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

Dreptul de autor a Onlybrands asupra informatiilor publicate pe site:

Intregul continut al site-ului Onlybrands.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente degrafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Genstar International si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996)si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Onlybrands.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

 

Declinarea responsabilitatii:

Societatea SC Genstar International SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierileproduselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate.De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. SC Genstar International isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

SC Genstar International SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe Site. Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

Abonarea si dezabonarea la newsletter:

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului Onlybrands.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.Onlybrands detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului OnlyBrands pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutulmesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Onlybrands mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despreprevederile prezentului articol. In acest context, Onlybrands.ro nu poate fi facut raspunzatoaresub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Onlybrands isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Onlybrands are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

Alte Prevederi:

Nimic de pe site-ul nostru este destinat sau poate fi interpretat in sensul ca facem o oferta legala pentru dumneavoastra de a va oferi vreun bun, ci va invitam ca dumneavoastra sa ne faceti o oferta legala de a ne cumpara produsele afisate. Acest lucru este in intregime la discretia noastra de a accepta sau a respinge oferta de cumparare. Acordul se încheie numai atunci cand am acceptat comanda dumneavoastra prin trimiterea unui formular de confirmare a comenzii. Produsele expuse la vanzare pe site sunt cu titlu de prezentare iar disponibilitatea acestora intervine doar in momentul confirmarii comenzii.

Onlybrands.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.