Solicit în schimbul produselor returnate: (bifaţi una din opţiunile de mai jos)

  Înlocuirea cu alte produseReturnarea contravalorii  Produsele cumparate ONLINE pot fi returnate in 14 zile de la data achizitiei,in aceeasi stare in care au fost achizitionate.

  Procedura returnare produs

  Plata transportului pentru returnarea produselor se va face,dupa caz,de catre d-voastra sau de catre noi, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.(DPD curier),vom chema noi curierul pentru dvs.In cazul in care doriti sa returnati produsul dintr-un motiv cauzat de catre noi si care a afectat produsul atunci vom plati transportul.

  In cazul in care,doriti pur si simplu sa returnati produsul,va trebui sa platiti d-voastra taxa de retur a coletului de 20 LEI.(6 lei taxa curier de ridicare a coletului + 14 lei transport efectiv catre noi).

  Returnarea banilor se va face (in cel mult 14 zile) intr-un cont bancar specificat de d-voastra in formularul de mai sus.

  *Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

  Procedura inlocuire produs 

  In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta defecte de fabricatie, acesta va fi inlocuit pe loc cu un produs nou. Contactati-ne pe mail la [email protected] pentru rezolvarea oricarei probleme ivite.

   

  Va multumim pentru ca sunteti clientii nostri !

  Echipa Onlybrands.ro