Despre comandarea produselor de pe Onlybrands.ro:

  1. Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.
  2. Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului ce contine categoriile de produse sau prin folosirea lupei de cautare aflata sus dreapta in bara de meniu.
  3. Pentru a plasa o comanda online direct pe site, este suficient sa apasati butonul “adauga in cos” de pe pagina produsului dorit iar produsul va fi transferat automat in cosul de cumparaturi din partea dreapta sus.
  4. Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare continua prin apasarea butonului “Finalizare” si completarea paginii de comanda cu datele dvs de livrare.
  5. Dupa plasare comenzii, veti fi contactat de catre unul dintre operatorii nostri pentru a confirma disponibilitatea produselor.
  6. Cu ajutorul adresei de email si a parolei generate automat si trimise pe email, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica parola sau profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.
  7. Puteti plasa comanda prin telefon la numarul 0760 693 540 unde un agent de vanzari ro va prelua comanda.
  8. La fel puteti plasa o comanda prin email folosind formularul de contact, specificand datele dvs de contact impreuna cu numele si codul produsului dorit.
  9. Nu exista valoare minima pentru o comanda.